Digitale displaytavler, også kjent som undervisnings-touch alt-i-ett-maskin, er et fremvoksende teknologiprodukt som integrerer flere funksjoner for TV, datamaskin, multimedialyd, tavle, skjerm og Internett-tjeneste. Det brukes mer og mer på alle samfunnslag. Mange forbrukere står overfor en rekke merker og aner ikke hvor de skal begynne. Så hvordan du kjøper en undervisnings-touch alt-i-ett-maskin, og hvilke punkter du bør være oppmerksom på når du kjøper en undervisnings-touch alt-i-ett-maskin, la oss lære om det i dag.

1. LCD-skjerm

Den mest verdifulle maskinvaren til eninteraktiv digital tavleer en høykvalitets LCD-skjerm. For å si det rett ut, er den mest verdifulle delen av alt-i-ett-maskinen LCD-skjermen. Siden kvaliteten på LCD-skjermen direkte påvirker hele maskinens visningseffekt og brukeropplevelsen av undervisnings-touch alt-i-ett-maskinen, må en god undervisnings-touch alt-i-ett-maskin bruke den høyeste spesifikasjonen LCD-skjermen som kjernemaskinvare for hele maskinen. For å ta Guangzhou Sosus lærende alt-i-ett-maskin som et eksempel, bruker den en industri A-standard industriell LCD-skjerm og legger til et ytre lag av anti-kollisjon og antirefleks herdet glass for å øke sikkerheten til LCD-skjermen, og legge til antirefleksfunksjon for å gjøre skjermen mer enestående.

2. Berøringsteknologi

Nåværende berøringsteknologi inkluderer tre ofte brukte typer: resistive berøringsskjermer, kapasitive berøringsskjermer og infrarøde berøringsskjermer. Fordi kapasitive og resistive skjermer ikke kan gjøres for store, kan infrarøde berøringsskjermer gjøres små eller store, og har høy berøringsfølsomhet og nøyaktighet, er enkle å vedlikeholde og har lang levetid. Ytelsen til berøringsteknologi må oppfylle følgende punkter: antall gjenkjenningspunkter: tipunktsberøring, gjenkjenningsoppløsning: 32768*32768, sensingobjekt 6mm, responstid: 3-12ms, posisjoneringsnøyaktighet: ±2mm, berøringsbestandighet: 60 millioner berører. Når du kjøper, må du være oppmerksom på å skille mellom infrarød multi-touch og falsk multi-touch. Det ville være bedre å finne en profesjonell produsent av infrarøddigital tavle for undervisningfor å lære mer.

3. Vertsytelse

Vertsytelsen til barnehageundervisning touch alt-i-ett-maskin er ikke mye forskjellig fra den for vanlige datamaskiner. Den er i utgangspunktet sammensatt av flere hovedmoduler som hovedkort, CPU, minne, harddisk, trådløst nettverkskort osv. Kunder bør velge en maskin som passer for seg selv i henhold til frekvensen, metoden, miljøet og undervisningsmateriellet.interaktivt smartbrettde kjøper. Fordi med CPU som eksempel, er prisen og ytelsen til Intel og AMD forskjellige. Prisforskjellen mellom Intel I3 og I5 er stor, og ytelsen er enda mer forskjellig. Det er best å kjøpe direkte fra produsenten. De har fordeler innen maskinvareteknologi og personlige tilpasningsløsninger, og vil anbefale kunder å kjøpe egnede verter for å unngå å kaste bort penger og forårsake unødvendig ytelsessløsing.

4. Funksjonell applikasjon

Barnehageundervisningen touch alt-i-ett-maskinen integrerer funksjonene til TV, datamaskin og skjerm, og erstatter den tradisjonelle musen og tastaturet med ti-punkts touch-betjening, som i utgangspunktet kan oppnå funksjonene til kombinasjonen datamaskin og projektor. Den lærende touch alt-i-ett-maskinen kan realisere flere funksjoner med forskjellig berøringsprogramvare. Den kan brukes på skoleundervisning, konferanseopplæring, informasjonsspørring og andre scener uten problemer. Læringsberøring alt-i-ett-maskinen har fortsatt mange funksjoner. Det anbefales å gå til den offisielle nettsiden til produsenten av undervisnings-touch alt-i-ett-maskinen for å sjekke produktene og lære om funksjonene til undervisnings-touch alt-i-ett-maskinen i detalj før du kjøper.

5. Merkepris

Prisen på barnehageundervisningen touch alt-i-ett maskinen bestemmes av størrelsen på skjermen og konfigurasjonen av OPS databoks. Ulike størrelser og databokskonfigurasjoner har relativt stor innvirkning på prisen, og forskjellen er fra tusenvis til titusenvis. Derfor anbefales det at kunder må kontakte profesjonelle produsenter ved kjøp av undervisningsberørings alt-i-ett-maskiner for konsultasjon. I henhold til miljøet du bruker, kan du utstyres med en undervisnings-touch alt-i-ett-maskin som passer for deg, slik at du kan bruke mindre penger og ta det mest profesjonelle valget. Multi-touch-teknologi kombinert med den interaktive elektroniske tavleprogramvaren innebygd i undervisnings-alt-i-ett-maskinen kan direkte realisere kraftige interaktive undervisnings- og demonstrasjonsfunksjoner som skriving, sletting, merking (tekst- eller linjemerking, størrelse og vinkelmerking), tegning , objektredigering, formatlagring, dra, forstørrelse, gardintrekk, spotlight, skjermfangst, bildelagring, skjermopptak og avspilling, håndskriftgjenkjenning, tastaturinntasting, tekstinntasting, bilde og lyd på skjermen, trenger ikke lenger tradisjonelle tavler og kritt og fargede penner.


Innleggstid: 19. august 2024